Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie

Succesvol Sales Recruitment? Een sterke totaalaanpak met Lijn2

Bijna een jaar geleden zijn wij officieel begonnen met Sales Recruitment. Door onze jarenlange. ervaring met het geven van Sales Training kregen wij continue de vraag of wij ook konden helpen met Sales Recruitment. Dit deden wij al jaren achter de schermen en het was écht tijd om hier mee naar buiten te treden.

Dit is een perfecte aanvulling op Zakelijk Verleiden en we hebben hier een apart bedrijf voor opgericht om een duidelijk verschil te maken tussen deze 2 bedrijven.

Ze vullen elkaar perfect aan en dit maakt beide bedrijven nog waardevoller.
Kritisch luisteren, verder kijken en begrijpen waar jouw business om draait is cruciaal voor het selecteren van de juiste kandidaat. Wij hebben oog voor talent en weten exact welke vaardigheden en eigenschappen belangrijk zijn en aansluiten bij jouw organisatie.

De missende schakel vinden

Hoe mooi is het om die ene enthousiaste topper te vinden die jouw bedrijf of merk op de kaart weet te zetten? Die het netwerk kan uitbouwen? Die leads weet te genereren en deals weet te scoren? Die persoon waarbij het enthousiasme om voor jouw organisatie te werken, echt uit de tenen komt en daarom de ideale verbinder is die jouw bedrijf nodig heeft om (verder) te groeien!  

Snel rendement
Sales is een vak! En de laatste jaren is er binnen dit vak veel veranderd, natuurlijk door de invloed van Social Media, maar ook door de veranderende manier van (net)werken. Zeker het afgelopen jaar heeft voor een omschakeling gezorgd. De behoefte aan mensen die op het gebied van marketing en sales het verschil voor je bedrijf kunnen maken is gebleven!

Langdurig die persoon/personen aan je binden die zorgt/ zorgen dat jouw organisatie rendeert. Direct de juiste match scheelt een hoop werk, gedoe en uiteindelijk ook een hoop geld.
Sterker nog, snel de juiste persoon weten te vinden, levert je in principe snel geld op!

Aanpak/ onze route
Wij streven er naar die persoon binnen een korte tijd te vinden, zodat je snel de vruchten kan plukken van een sales professional die vol enthousiasme werkt aan jouw succes.
Hoe bereiken we optimaal resultaat
Door onze unieke formule te volgen, waarbij we verschillende ‘haltes’ passeren. 
  • Eerst bekijken we samen aan welke voorwaarden jouw sales professional moet voldoen om succesvol te zijn. We maken daarbij graag eerst kennis met het bedrijf. Dat doen we zodat we weten welke persoon echt het beste bij je bedrijf past. Zowel qua vaardigheden,ervaring als qua persoonlijkheid.
  • Als de basis staat definiëren we een concreet profiel en beginnen we onze zoektocht.
  • Onze selectiemethode zet in op de totale screening van de kandidaat/kandidaten. We bekijken het complete plaatje waardoor we de meest succesvolle match kunnen maken.
  • Je bepaalt zelf wanneer je in en uit wil stappen waardoor je altijd zelf de controle houdt. Op de route naar de eindbestemming komen we de salestopper tegen die voor jouw bedrijf het verschil gaat maken!

Op www.lijn2recruitment.nl kun je meer informatie vinden over onze aanpak en unieke formule.

Ben jij op zoek naar die ene kandidaat? Mis de bus niet! Stap in bij Lijn2 en neem contact op voor meer informatie.

Email naar info@zakelijkverleiden.nl of bel naar 06-42704027.

Nieuwsbrief

Please enable javascript to use this contact form.
Ik accepteer de privacyverklaring en wil me inschrijven voor de nieuwsbriefinschrijven