Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie

Verpletterend goed online trainen, presenteren of coachen.

Een online training of presentatie geven doe je niet zomaar even ‘zonder daar de juiste vaardigheden’ voor in huis te hebben’.

In ‘presentatie land’ heb ik één ding geleerd: No excuses. Dat wil zeggen dat als jouw voorbereiding niet klopt je meer dan bereid moet zijn om te falen.
Er komt veel meer bij kijken dan je misschien denkt. Vaak zit ik tenenkrommend voor het scherm en ik ben niet de enige kan ik je zeggen. Er komen dan ‘opmerkingen’ voorbij; De techniek laat me vandaag in de steek, mijn geluid doet het niet enz. 

Als je weet hoe jij op de beste manier kan presenteren en technisch alles kan ondervangen dan klopt je voorbereiding. En laat ik één ding benadrukken. Het is mega spannend en online jezelf presenteren is een hele uitdaging. Denk er niet te lichtzinnig over!

Ben jij er klaar voor om online die geweldige connectie te maken?

Juist in deze tijd is het belangrijk om te zorgen dat jij er uitspringt en online jezelf weet te onderscheiden. Deze skills zijn binnen handbereik en ik heb er maanden over gedaan om dit voor je uit te werken, zodat jij niet alle obstakels hoeft te nemen die ik op mijn pad van het online presenteren ben tegengekomen. En dat waren er heel wat.  

Met het zweet op mijn rug zat ik de 1e keren online te presenteren en heb mezelf continue moeten aansporen om rustig te blijven. Geen fijn gevoel en dit werd mede veroorzaakt doordat ik het gevoel had de techniek niet te beheersen van zoom.

Doordat ik je aan de hand meeneem heb jij in een korte tijd alles in huis om online te trainen of te coachen. Je weet hoe je zoom voor je laat werken en hoe jij die geweldige onlinepresentatie gaat neerzetten.
3 redenen waarom ik deze training voor jou heb ontwikkeld;

  • Doordat ik je aan de hand meeneem in ZOOM heb jij in een korte tijd alle instellingen zo staan en weet je exact wat te doen in zoom om in dit platform goed te kunnen trainen, coachen en presenteren. 

  • Ik leer je hoe jij die online connectie maakt die nodig is om jouw kennis op die manier over te dragen die jij wil.

  • Het gevolg is dat jij die online waarde gaat leveren die je wil en anderen gaan vertellen hoe goed jij online bent.


Klik op de link naar de online training:
Hartje pijltje button3

Ervaringen met Marjolein: