Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie
Marjolein BrocatusSpreker, schrijver & trainer

Stel je voor...

Iedereen in jouw organisatie ziet en creëert kansen

Stel je voor dat iedereen in jouw organisatie kansen ziet en creëert? Dat iedereen zich inzet, niet alleen voor het commercieel succes van de onderneming, maar ook om écht van toegevoegde waarde te zijn voor de klant. Denk je nu dat dat een utopie is? Niet als je verkopen gaat benaderen als een teamsport.

Ik ben Marjolein Brocatus en het is mijn missie ervoor te zorgen dat mijn klanten hun ondernemersdromen kunnen waarmaken. Ik wil niets liever dan dat mijn klanten voldoening halen uit hun onderneming en elke dag energie krijgen van hun werk. Door klantgericht te werken, ben je zakelijk onweerstaanbaar aantrekkelijk. Niet alleen voor je klanten, ook voor jezelf en je medewerkers. Hierdoor trek je die opdrachten aan die je wilt en ervaar je commercieel succes. Het resultaat: een vol en rijk leven op elk gebied.
Contact

Menselijke relaties intrigeren mij al mijn hele leven.

Ik heb een ongekende drive om mensen te laten groeien. Om dit te bereiken haal ik alles uit de kast om het beste in mensen naar boven te halen. Mensen activeren is mijn grootste talent en met een figuurlijke lucifer hun waakvlammetje aansteken, en laten oplaaien tot een groot vuur maakt mij gelukkig. Af en toe een beetje rebels olie op het vuur gooien helpt natuurlijk ook ;) Mijn trainingen zijn heel praktisch en per direct in de praktijk te brengen. Met het motto ‘wat je geeft, krijg je terug, help ik elk bedrijf alsof het mijn eigen bedrijf is.

Ik geloof dat delen vermenigvuldigen is en dit gaat ook door in mijn persoonlijke leven. Mijn zakelijke ervaringen zijn ook ’s avonds belangrijk als ik er ben voor mijn omgeving.
Ik vind het interessant hoe communicatie werkt. Hoe fijn is het om échte connectie te krijgen met mensen om je heen? Mijn carrière in de sales is niet uit de lucht gevallen. Menselijke relaties intrigeren mij al mijn hele leven.

Sales is niet alleen een middel om geld te verdienen maar ook maatschappelijke impact te maken. Als je niet kunt delen, wat heeft het dan voor zin? Ieder jaar zet ik me in voor een goed doel. Omdat ik geloof in wat betekenen voor elkaar. Wat er voor terug komt is letterlijk en figuurlijk onbetaalbaar.