Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie
Blijf op de hoogteAlle nieuwtjes in mijn
Succesvol sales recruitment een sterke totaalaanpak met lijn2

Succesvol Sales Recruitment? Een sterke totaalaanpak met Lijn2

Dinsdag 18 mei
Kritisch luisteren, verder kijken en begrijpen waar jouw business om draait is cruciaal voor het selecteren van de juiste kandidaat. Door onze jarenlange ervaring met het geven van sales training hebben wij daarbij tevens oog voor talent. We weten exact welke vaardigheden en eigenschappen belangrijk zijn en aansluiten bij jouw organisatie.
Lees verder
Verpletterend goed online trainen presenteren of coachen

Verpletterend goed online trainen, presenteren of coachen.

Dinsdag 19 januari
Een online training of presentatie geven doe je niet zomaar even ‘zonder daar de juiste vaardigheden’ voor in huis te hebben’.

In ‘presentatie land’ heb ik één ding geleerd: No excuses. Dat wil zeggen dat als jouw voorbereiding niet klopt je meer dan bereid moet zijn om te falen.
Lees verder
Lichaamstaal jordy en ik testten het uit

Lichaamstaal, Jordy en ik testten het uit

Dinsdag 22 oktober '19
Non-verbale communicatie speelt een grotere rol bij zakendoen dan je denkt. Bewustwording van de houding van jouw lichaam is vaak de eerste stap naar een sterkere presentatie van jezelf. In die eerste paar seconden, waarin je doorgaans weinig meer doet dan elkaar de hand schudden en antwoord geven of je koffie, thee of water wilt drinken, maakt jouw (potentiële) klant al een eerste inschatting van jouw als persoon.
Lees verder
Grrrr koude acquisitie

Grrrr, koude acquisitie

Zaterdag 19 oktober '19
Gruwel je bij het idee koud te moeten moeten bellen. Krijg je er op voorhand al een vervelend gevoel van. Dan ben je absoluut niet de enige ;)
Lees verder

Nieuwsbrief

Please enable javascript to use this contact form.
Ik accepteer de privacyverklaring en wil me inschrijven voor de nieuwsbriefinschrijven