Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie
Blijf op de hoogteAlle nieuwtjes in mijn
Waarom het slim is om social selling in te zetten in je verkoopproces

Waarom het slim is om Social Selling in te zetten in je verkoopproces

Vrijdag 25 maart '22
In deze tijd is één ding duidelijker dan ooit, als je in verkoop online niet zichtbaar en vindbaar bent, dan wordt het steeds lastiger om zakelijk onweerstaanbaar aantrekkelijk te zijn en te blijven.
Lees verder
Verpletterend goed online trainen presenteren of coachen

Verpletterend goed online trainen, presenteren of coachen.

Vrijdag 19 november '21
Een online training of presentatie geven doe je niet zomaar even ‘zonder daar de juiste vaardigheden’ voor in huis te hebben’.

In ‘presentatie land’ heb ik één ding geleerd: No excuses. Dat wil zeggen dat als jouw voorbereiding niet klopt je meer dan bereid moet zijn om te falen.
Lees verder
Digitale transformatie en ultieme beleving combineren

Digitale transformatie en ultieme beleving combineren

Donderdag 8 april '21
Digitale transformatie en ultieme klantbeleving. De afgelopen 2 jaar heb ik samen met een marketeer opgetrokken en hebben we eindeloos gesproken over de toekomst van sales en marketing.
Lees verder
Lichaamstaal jordy en ik testten het uit

Lichaamstaal, Jordy en ik testten het uit

Vrijdag 22 januari '21
Non-verbale communicatie speelt een grotere rol bij zakendoen dan je denkt. Bewustwording van de houding van jouw lichaam is vaak de eerste stap naar een sterkere presentatie van jezelf. In die eerste paar seconden, waarin je doorgaans weinig meer doet dan elkaar de hand schudden en antwoord geven of je koffie, thee of water wilt drinken, maakt jouw (potentiële) klant al een eerste inschatting van jouw als persoon.
Lees verder