Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie
Marjolein BrocatusSchrijver van het boek
bestel
nu!

Zakelijk verleiden

“Als jij geen aandacht voor je klanten hebt, dan heeft je concurrent dat wel.”

Zakendoen ís een mensenzaak

Een inspirerend boek over commercieel succes en klantgericht ondernemen waarmee elke ondernemer direct aan de slag kan, dat wilde ik schrijven. In het boek Zakelijk Verleiden lees je hoe jouw bedrijf woest aantrekkelijk wordt voor de klant door je niet te richten op het verkopen, maar op jouw toegevoegde waarde. Ben jij er klaar voor om die omslag te maken? Start met helpen en werk aan de klantrelaties. Dan wordt jouw organisatie aantrekkelijk en groeit de omzet als vanzelf.

Waar ga je over lezen?
De wereld van sales staat op het punt te veranderen. Verkopen op de klassieke manier is niet langer de manier om jouw product of dienst over de bühne te krijgen. Oude salestechnieken leveren niet meer de gewenste commerciële successen.
Ondanks alle technologische ontwikkelingen blijft de behoefte aan intensief contact met mensen bestaan. Zakendoen ís een mensenzaak. Jouw medewerkers zijn de motoren van de organisatie. Zij moeten ervoor zorgen dat de klant een wow-ervaring krijgt, waardoor de gunfactor van jouw organisatie stijgt. Dát leidt tot meer omzet.

Maar dat gebeurt niet zomaar. Daarvoor heb je werknemersgeluk nodig en moeten jouw medewerkers als één team gaan functioneren. Een team waarin iedereen verantwoordelijk is voor het succes van het bedrijf. Van verkoopmedewerker tot receptioniste.

Met mijn boek Zakelijk Verleiden wil ik je inspireren om op een andere manier naar jouw bedrijf te kijken. Ben jij klaar voor de veranderende toekomst van de sales? Ben jij klaar om te stoppen met verkopen en te starten met verleiden? Zorg ervoor dat jouw (potentiële) klanten de juiste verbinding voelen met jouw bedrijf, zodat zij vanuit vertrouwen bij jou kopen.