Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie
Presentaties &Masterclassesboek nu
Aanbod
Verkopenals teamsportBoek nu!
Klantgericht deurenopentrappenBoek nu!
Stop met verkopen,start met verleidenBoek nu!
Op maat
gemaakt
Neem
contact op
Wil je een lezing volledig op maat gemaakt?
Zoek je een enthousiasmerende spreker over klantgerichtheid, die verkopen ziet als teamsport, dan kun je mij inzetten tijdens jouw evenement, bijeenkomst, klantendagen, congres of tal van andere gelegenheden. Ik geef diverse presentaties en masterclasses. Een lezing op maat is afhankelijk van jouw ambities. Ik ga graag met je in gesprek zodat ik echt in je huid kan kruipen en weet wat jouw organisatie nodig heeft.
Neem contact op

Laat eens zien dat je mens bent!

Met veel interactie en humor neem ik jouw publiek mee in de wereld van klantgericht ondernemen. Op een inspirerende en vooral activerende manier geef ik hen de handvatten om eenvoudiger de juiste klanten te vinden en te zorgen voor een sterke klantenbinding. De tijden van statische lezingen en PowerPointpresentaties zijn in mijn ogen al lang voorbij. Het is belangrijk dat een publiek zich actief onderdeel voelt van wat er in de ruimte gebeurt.

Voor mij is een lezing geslaagd als je écht connectie hebt met je publiek. Als je die aandacht niet weet te raken dan sta je echt tegenover in plaats van naast het publiek. Kwetsbaarheid is essentieel om dat te bereiken. Het is voor mij belangrijk dat een lezing geen belerende monoloog wordt van een zender die de waarheid in pacht heeft. Een gesprek is meer van deze tijd. Soms zie ik lezingen en denk ik van binnen “Laat eens zien dat je mens bent!”.
Kwetsbaarheid is een kracht in presentaties. Daarnaast zijn er simpelweg een aantal wetten waar je als spreker houvast aan hebt. Om informatie te laten landen bij je publiek is het belangrijk dat je weet hoe je de boodschap moet overbrengen. Dit kan alleen als de spanningsboog werkt. Uit ervaring weet ik hoe ik mensen kan blijven boeien.