Scroll to top

No cure no pay

Binnen zes maanden een omzetgroei realiseren in hoge versnelling. Op basis van ‘no cure no pay’. Dat is de Sales Academy van Marjolein Brocatus. Aan de hand van vertrouwen en wederzijds commitment ga ik de uitdaging aan om binnen zes maanden zes bedrijven te helpen de omzet in rap tempo te verhogen. Jij bepaalt wat je betaalt!

Hoe werkt het ?

De eerste drie maanden krijgt elk deelnemend bedrijf persoonlijke coaching op het gebied van sales. Daarna wordt het toegepast in de praktijk. De laatste drie maanden kijk ik op de achtergrond mee en help ik waar ik kan.

Wat het kost?

Dat bepaal jijzelf. Ik werk aan de hand van vertrouwen en wederzijds commitment. Voorafgaand aan de Sales Academy maak je een keuze uit twee opties. Je gaat voor een ‘blanco cheque’ en beslist nadien wat je de training waard vond óf je legt vooraf een percentage vast. Dat percentage van de extra gerealiseerde omzet is de prijs voor de training.

De Sales Academy start op maandag 3 april 2018. Opgeven kan tot maandag 26 maart. Uit alle inzendingen worden zes bedrijven geselecteerd die deel mogen nemen. Meer weten? Neem contact met mij op.