Scroll to top

Ervoor zorgen dat alles klopt, zowel aan de binnenkant als aan de buitenkant. Daar help ik je graag bij.

Ik laat mensen op een andere manier naar zichzelf kijken, op de juiste manier een salesgesprek voeren en vervolgens de deal succesvol afsluiten.

Ik geef mensen lef, zorg dat ze in zichzelf geloven en daardoor krachtig overkomen. We vagen de obstakels weg, zijn eerlijk tegen elkaar en durven te zeggen waar het op staat. We accentueren de pluspunten en gaan op zoek naar jouw talenten en kwaliteiten. Die heeft iedereen, maar het is de kunst om ze voelbaar en zichtbaar te maken.

 

Ervaring heb ik opgedaan bij grote en kleine bedrijven. Ik heb eigen sales academies gehad bij meerdere bedrijven en werk al meer dan tien jaar voor Shell en de Kamer van Koophandel tijdens LiveWIRE, het initiatief dat innovatieve ondernemers helpt met de ontwikkeling van hun bedrijf. Tijdens het traject is het mijn taak om de kandidaten zo te trainen dat ze zakelijk onweerstaanbaar aantrekkelijk worden. Met als doel langetermijnrelaties met de klant te creëren.

 

Ik zie het zelfvertrouwen van mijn klanten groeien, soms sneller dan ik verwacht. Dan verbazen ze mij met de stappen die ze zetten. Dat geluk, daar geniet ik van. Mijn missie is om ervoor te zorgen dat mijn klanten hun dromen kunnen waarmaken. Daar doe ik het voor.

Jezelf blijven ontwikkelen en vooruit blijven kijken, daar geloof ik in. Met het motto ‘wat je geeft, krijg je terug’, help ik bedrijven of het mijn eigen bedrijf is. Want ik geloof erin dat je samen meer bereikt dan alleen.

Een aantal van de bedrijven waarvoor ik heb gewerkt

Maurice Hellemons
I have known Marjolein for many years now. On the borderline between Sales and Selling yourself is where you can find Marjolein. With ZakelijkVerleiden she has found a sweet spot that can help any commercial B2B professional get the most out of him-/herself or their teams as well as getting the obtained results (more sales). When working together on joined customers she delivers and exceeds expectations every time. Both mine and our joined clients are always happy when Marjolein takes the floor. She can create that 2% advantage for you that can make the deal fall into your corner. She is genuinely a pleasure to work with and I'd have no hesitation recommending or referring her.

— Maurice Hellemons

Oracle.com

Cor van Drieberge
Verkopen is ervaren! En de verkooptraining van Marjolein was een ERVARING. Naast dat ik weer een hoop bijgeleerd heb, ben ik er ook aan herinnerd hoe ik mijn Sales een extra boost kan geven. Je verwacht bij een training meestal moeilijke begrippen en trucs. Marjolein bewees het tegendeel. Zij nam ons mee in haar wereld tijdens Business in de Bieb. Daarbij kon ze voor elke deelnemer (16 stuks), een korte tip of gedachte meegeven.

Voor zowel persoonlijk advies als trainingen voor groepen, kan ik Marjolein van harte aanbevelen!

Dank je wel voor jouw training bij ons event.

— Cor van Drieberge

Boxing for business

Jopie Bijl
Ik heb Marjolein leren kennen als een enthousiaste professional die je op een vriendelijke manier, kritisch in de spiegel laat kijken om het maximale uit jezelf te halen. Marjolein onderscheidt zich hiermee duidelijk door een stap verder te gaan dan andere professionals. De persoonlijke aandacht zorgden ervoor dat mijn uitstraling werd versterkt en overeenkomt met mijn zakelijke boodschap.

— Jopie Bijl

Echt Jopie

Bob Vekemans
Marjolein heeft mij geholpen met een sterke salespresence! Ik heb diverse salesboeken verslonden, maar die brachten me vaak oude trucjes die hun toverkracht zijn verloren. Marjolein kwam met vernieuwde salesmethodes die goed aansluiten bij mijn karakter en verkoopstijl.

— Bob Vekemans

Bobmail.nl

Ellis Uytdehage
Marjolein heeft bij ons een training gegeven. Zij zorgde voor een inspirerende training. Zij wist de aandacht te houden van onze studenten op een vrijdag middag van het begin tot het eind. Dat lukt de meeste docenten niet eens! Marjolein geeft je nieuwe inzichten over jezelf en is een sprankelende persoonlijkheid. Ik zie haar graag nog een keer terug bij ons op de ICT opleiding.

— Ellis Uytdehage

Radius College

Robert Linssen
Marjolein is een heel originele geest die op eigen wijze het beste bovenhaalt in mensen en bedrijven. Zij maakte op speelse wijze duidelijk dat lichaamstaal en vooral gezichtsuitdrukking een presentatie/ onderhandeling kunnen maken of breken. Marjolein is een aanrader voor ieder zich zelf respecterend bedrijf of persoon die beter voor de dag willen komen en hun slagingskans willen verbeteren.

— Robert Linssen

Regional Sales Manager bij PENKO Engineering B.V.

"Mensen moeten keuzes maken vanuit hun hart. Zowel privé als zakelijk.

En dat vervolgens uitstralen” – Marjolein Brocatus

Kopje koffie ?